Naujas albumas - „99“
Po maždaug dvejus metus trukusio intensyvaus kūrybinio proceso „G&G Sindikatas“ pristato naujausią savo darbą – albumą „99“.
Naująjį albumą sudaro 10 kūrinių, su keturiais iš jų gerbėjai jau turėjo progos susipažinti anksčiau. Singlas „365 O.D.M.“ į dienos šviesą buvo paleistas kone prieš dvejus metus – 2016 m. vasario pabaigoje. Į naująjį albumą taip pat nugulė ir „Tiems, kurie nieko nebijo“, „Tu ne karalius“ bei vos prieš keletą mėnesių pristatytas „Saugokit šviesą“.
Mūsų nuomone, kad „99“ yra muzikaliausias grupės darbas. Prie albumo stipriai prisidėjo ne tik „G&G Sindikato“ ketvertas, bet ir daug tiek visuomenėje gerai žinomų, tiek mažiau girdėtų muzikantų, tarp kurių Tadas Žukauskas, Rytis Tankevičius, Vytis Smolskas, Mindaugas Balčiūnas, Tadas Dešukas, Jievaras Jasinskis, Laurynas Lapė, Evaldas Petkus, Faustas Venckus, Sigitas Gailius, Eglė Gadeikytė, Algė Matekūnaitė, Mindaugas Papinigis ir kiti. Albumo įrašai buvo daromi keliose studijose, o prie kai kurių kūrinių skambesio „šlifavimo“ dirbom net po mėnesį.
Klausykites albumo per Spotify, Apple Music ir kitas populiarias muzikos platformas.
Albumo CD galima įsigyti mūsų puslapio atributikos skyriuje.
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS