KONCERTAI

2019-07-20 20:00
Klaipėdos Elingas
Klaipėdos Elingas, Priešpilio g. 9, Klaipėda
„Metų hiphopo grupė“, „Metų albumas“ ir „Metų grupė“ – tai apdovanojimai, su kuriais Muzikos asociacijos metų apdovanojimuose 2018 metais triumfavo repo grupė – G&G Sindikatas. Grupė pažada miksą naujausių ir visiem jau puikiai žinomų 'HIP HOP' kūrinių, kuriuos žino kiekvienas! Scenos senbuvių grupei talkins „M.A.M.A.“ apdovanojimuose „Metų hiphopo atlikėjas“ nominuotas bei klausytojų pripažintas reperis „Man Money“, visiems dar žinomas kaip „interneto fenomenu“ ir sparčiai muzikos padangėn kylantis prodiuseris ir reperis „Niko Barisas“, nesenai pristatęs ir naują kūrinį „Apie tave – tiktai aš“.
Jie sako HIP – Jūs sakot HOP! HIP-HOP ir susimatome liepos 20 dieną elinge, kur Jus pasitiks efektų jūrą, vizualizacijos, daug garso ir svarbiausia feelingo!
Bilietai jau prekyboje – bilietai.lt!
________
VIP bilietų turėtojų lauks geriausia matomumo zona, iškelta į 3 metrų aukštį su 3 pakopų pakyla bei stogu, užtikrinanti itin puikų matomumą ir garso kokybę. Įsigijus VIP bilietą Jūsų lauks atskiras įėjimas, atskiras baras su aptarnaujančiu personalu bei atskiri tualetai. Nepraleisk progos - VIP bilietų kiekis ribotas.
________
Turime įspėti, kad renginio dalyvių šypsenos bus fotografuojamos, filmuojamos ir gali būti publikuojamos socialiniuose tinkluose.
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS