KONCERTAI

2021-03-12
Gatvės lyga 20
Žalgirio arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
2021 metų kovo 12 diena – šią datą savo kalendoriuje turėtų apsibraukti visi Lietuvos repo mėgėjai. Tą dieną G&G Sindikato vyrai Kaune, „Žalgirio“ arenoje ketina atšvęsti savo legendinio albumo „Gatvės Lyga“ dvidešimtmetį.
Be to, šis koncertas – ir dovana šiemet turėjusio įvykti koncertų turo publikai. Visi grupės gerbėjai, įsigiję bilietus į šį pavasarį turėjusius vykti koncertus, šiuos bilietus galės iškeisti į jubiliejinio „Gatvės Lyga 20“ koncerto bilietus.
Bilietai: WWW.BILIETAI.LT
INFORMACIJA APIE BILIETUS
Grupė kviečia visus savo gerbėjus, įsigijusius bilietus į arenų koncertus Vilniuje, Kaune arba Klaipėdoje, pasinaudoti proga ir apsilankyti „Gatvės Lyga 20“ koncerte, kitų metų kovo 12 d. Kaune, „Žalgirio“ arenoje.
Bilietus į arenų turą Vilniuje ir Klaipėdoje įsigiję žiūrovai, kuriems tinkama naujoji data, iki 2020 m. spalio 9 d. turėtų kreiptis į organizatorių, el. paštu: bilietai@forsevent.com, kad jiems būtų išduoti tos pačios vertės nauji bilietai. Kauno „Žalgirio“ arenoje bilietus turintiems žiūrovams, kuriems tinkama naujoji data, papildomai kreiptis nereikia, jiems galios tie patys bilietai.
Tie, kurie tuo metu negalės arba nenorės dalyvauti renginyje, gali pasinaudoti kita galimybe – iki 2020 m. spalio 9 d. kreiptis į organizatorių el. paštu bilietai@forsevent.com, kad jiems būtų išduodamas tos pačios arba didesnės vertės kuponas pasirinktam organizatoriaus vykdomam renginiui. Kuponui netaikomi jokie mokesčiai.
Neketinant pasinaudoti kuponu, žiūrovas iki 2020 m. spalio 9 d. turi kreiptis į organizatorių dėl pinigų susigrąžinimo. Pinigai bus grąžinami per 14 d. po įvykusio renginio datos. Turint kuponą ir nepanaudojus jo per 12 mėn. nuo išdavimo datos žiūrovas gali kreiptis į organizatorių dėl pinigų grąžinimo.
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS