Nauji marškinėliai bei trumpa istorija apie juos
Šiemet vasaros koncertams didesnėse scenose buvome sugalvoję pasigaminti šiokias tokias dekoracijas. Tam įgyvendinti buvo paprašyta kelių geros valios žmonių.
Fotografė Aistė Ri itin ekstremaliomis sąlygomis nufotografavo kiekvieną mūsų grupės narį. Vėliau nuotraukos nukeliavo į Klaipėdą pas Adomą Žudį kur per penkias dienas iš nuotraukų mes pavirtome į grafinius paveikslus. Per vieną dieną chebra iš "Idea Fish" viską atspausdino ant tentų ir net atvežė iki festivalio "Tamsta Muzika" kur pirmą kartą šie plakatai ir buvo iškabinti koncerto metu. Rezultatas pranoko mūsų lūkesčius!
Mes labai džiaugėmės tuom ką matėme už savo nugarų, tačiau galimybės iškabinti šiuos darbus buvo tik kelios. Tam kad tai neliktu užmiršta, gyvavimo laiką mes nutarėme prailginti ir pagaminome marškinėlius. Kiekvieno iš mūsų grupės nario veidas jau yra perkeltas ant medvilnės ir pasiekiamas kiekvienam iš jūsų.
Kadangi grafika itin sudėtinga, negalėjome pagaminti jų daugiau - kiekvieno nario veido marškinėlių yra viso 10 vienetų.
Šis darbas yra mūsų klausytojams, gerbėjams, tiems kam koncertuose patinka atrasti dar kažką naujo nei buvo girdėję albume, tiems kas kelia rankas į viršų net ir per ramius gabalus, tiems kas paspaudžia penkis po koncerto, tiems kas sugrįžta į kitą koncertą - TIEMS KAS IŠVIEN! AČIŪ JUMS!
Daugiau apie:
Idea Fish - http://ideafish.lt/
Marškinėliai bei kitą grupės atributiką galima rasti čia:
Muzika kuri saugo 1996 - 2024
Degalai Mushroom CMS